Boxsprings

Hera

€39,95 per maand

Bekijk details
Teddy

€49,95 per maand

Bekijk details
Eros

€49,95 per maand

Bekijk details
Athena

€59,95 per maand

Bekijk details
Zeus

€69,95 per maand

Bekijk details
Hercules

€79,95 per maand

Bekijk details

De 4 redenen om een boxspring te leasen

Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand

Een nieuwe, handgemaakte boxspring helemaal naar jouw wens

GRATIS: Onderhoud, levering en montage

Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

De 4 redenen om een boxspring te leasen

 • Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand
 • Een nieuwe, handgemaakte boxspring helemaal naar jouw wens
 • GRATIS: Onderhoud, levering en montage
 • Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

Boxspring lease zonder BKR en lening/rente

Als je een boxspring gaat leasen bij WoonQ, dan staat de manier waarop dit financieel in elkaar zit hoog op je lijstje. Heel begrijpelijk. Het gaat om een boxspring leasen zonder BKR en/of lening; er is dus ook geen sprake van rente. We willen het juist graag mogelijk maken voor een groter publiek, dan enkel degenen die de hoge aanschafkosten in één keer kunnen aftikken. Slapen op een comfortabele boxspring is door de tijd heen een beetje de vaste regel geworden, maar het is helaas niet voor iedereen financieel haalbaar. WoonQ biedt daarvoor graag een oplossing. We hebben goede hoop dat onze boxspring lease de haalbaarheid voor velen vergroot.

Waarom boxspring leasen en niet kopen?

Hoewel het geen hoge kosten in één keer betreft, betekent iets leasen natuurlijk ook niet dat het gratis is. Je betaalt het totaalbedrag nog steeds, echter gespreid over een lange periode. Goede kans dus dat u of jij nog steeds behoedzaam bent.

Waarom zonder angst een boxspring leasen?

 • Geen lening, geen BKR-registratie
 • Rentevrij
 • Kwalitatieve boxspring nieuw uit de fabriek
 • Gratis stoffering, kleur, formaat en type matras zelf samenstellen
 • Instapprijs kiezen naar draagkracht
 • Vast (laag) maandbedrag•Gratis levering, montage én onderhoud
 • Keuze uit alle bestaande breedte- en lengtematen

Al met al kunnen we stellen dat boxspring lease via WoonQ weinig risico met zich meebrengt en juist veel persoonlijk slaapcomfort en -kwaliteit.

Gewilde uitstraling en kwaliteit

Een boxspring is tegenwoordig vrijwel de standaard keuze als er een nieuw bed moet komen. Ook voor oudere kinderen gaan ouders steeds vaker voor een eenpersoons boxspring. Het is simpelweg uitgegroeid tot de norm, aangezien men inmiddels weet dat het beter ondersteunt en dus comfortabeler en ergonomischer slaapt dan een bed met lattenbodem. Dus de meesten vinden dat een boxspring de moeite en dus ook het geld waard is, alleen moet je het nog steeds wel hebben. Een goede boxspring kost rond de duizend euro en een echt kwalitatief luxe zeker het dubbele. Dat is een bedrag dat niet iedereen in één keer kan missen/uitgeven. In dat geval wordt over het algemeen een kwalitatief slechter bed aangekocht. Met gebrek aan slaapcomfort en juist een overvloed aan klachten tot gevolg. Boxspring lease via WoonQ kan dit voorkomen, door een splinternieuwe boxspring verspreid over meerdere jaren af te betalen via een vast maandbedrag.

Boxspring leasen versus boxspring kopen op afbetaling

Iets wat op een boxspring leasen lijkt, is een boxspring kopen op afbetaling. Wat is echter de beste optie en waarom? WoonQ zet de verschillen hieronder uiteen:

 • Eigenaar of bruikleen
  Bij afbetaling word je gewoon gezien als eigenaar van de boxspring en dus als verantwoordelijke. Een boxspring leasen bij WoonQ betekent een boxspring in bruikleen hebben, zonder eigenaar ervan te zijn.
 • Servicekosten versus service inbegrepen
  Gaat er iets stuk of is er iets anders aan de hand dat opgelost moet worden? Bij afbetaling betaal je hiervoor. Bij boxspring lease van WoonQ valt het onder de 5 jaar slaapgarantie.
 • Hoog versus laag maandbedrag
  Bij boxspring kopen op afbetaling gaat het om een vrij korte termijn met hoog maandbedrag. Een boxspring leasen betreft een laag maandbedrag over meerdere jaren.
 • Basisprijs versus vaste prijs
  Bij afbetaling start je met een aantrekkelijke basisprijs, maar zijn alle persoonlijke ‘extra’s’ direct een flinke extra grabbel in de portemonnee. Wil je een andere kleur, of stof of een breder bed? Dan kost dat zomaar per optie nog eens €100 tot €150 extra. Boxspring lease via WoonQ betekent per gekozen boxspring voor elke kleur en ieder formaat en matras dezelfde prijs. Het enige waar je enkele euro’s meer voor betaalt, is een lánger bed.

Kortom, volgens ons is boxspring lease verreweg de beste en prettigste optie.

Hoe zit het met de boxspring na de leasetermijn?

Als de termijn voor het leasen van je boxspring erop zit en je nog steeds zonder grote investering op een boxspring wil slapen, zijn er twee mogelijkheden:

 • Je betaalt de bepaalde restwaarde en koopt de boxspring
 • Een nieuwe boxspring leasen

Zijn er nog vragen rondom onze boxspring lease, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.