Hoekbanken

Arnold

€49,95 per maand

Bekijk details
Broome

€54,95 per maand

Bekijk details
Moonford

€54,95 per maand

Bekijk details
Lyndon

€64,95 per maand

Bekijk details
Pradoo

€59,95 per maand

Bekijk details
Winton

€59,95 per maand

Bekijk details
Kelly

€74,95 per maand

Bekijk details

De 4 redenen om een bank te leasen

Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand

Een nieuwe, handgemaakte bank helemaal naar jouw wens

GRATIS: Onderhoud, levering en montage

Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

De 4 redenen om een bank te leasen

  • Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand
  • Een nieuwe, handgemaakte bank helemaal naar jouw wens
  • GRATIS: Onderhoud, levering en montage
  • Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

Een hoekbank voor het hele gezin

Hoekbanken zijn er voor het hele gezin, voor al je vrienden of wanneer je gewoon zelf graag de ruimte hebt. Ook wanneer je maar een kleine woning of appartement kan een hoekbank uitkomst bieden omdat de ruimte optimaal benut kan worden met een hoekbank. Ook een u bank is mogelijk wanneer je een kleine woonkamer hebt. Tip, meet wel alvast je woonkamer op alvorens je over gaat tot het bestellen van een luxe u bank.

Hoekbanken zelf samenstellen

Hoekbanken zijn handig wanneer je klein behuisd bent maar toch lekker ruim wil zitten. Soms komt het beter uit wanneer de hoek links zit in plaats van aan de rechterkant. Hier houden wij natuurlijk rekening mee, zodat bijna elke hoekbank in elke huiskamer past. Maak de keuze uit een stoffen of een leren bank en klaar is Kees. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is lekker te gaan zitten en rustig afwachten totdat we je nieuwe bank afleveren.

2 zits hoekbank

Een hoekbank hoeft niet altijd groot van formaat te zijn, zo zijn er ook kleine 2 zits hoekbanken met een chaise longue. Een chaise longue bestaat uit een hoek met een gedeelte waar de rugleuning vanaf halverwege het bankstel ontbreekt. Een hoekbank is verkrijgbaar in verschillende varianten waar de chaise longue er een van is. Naast de u bank, de normale hoekbank is er dus ook nog een derde variant waaruit je kunt kiezen.

Hoekbank 3 zits

Je kunt kiezen uit 3 zits hoekbanken in stof of leer. Daarnaast hebben we banken in verschillende stoffen uitvoeringen. De stof velours is lekker zacht en geeft een prachtige luxe uitstraling aan je huis. Wedden dat als er gasten komen ze iets gaan zeggen over je nieuwe bank? Je hoeft ze dan niet te vertellen dat de bank niet gekocht maar geleased is. Steel de show met je nieuwe bank en bestel vandaag nog online.